security
Home LV

Firma „INIKA” jau trešo gadu desmitu sadarbojas ar vadošajām Eiropas firmām, tajā skaitā ar Austrijas firmu „СОLOP”, (automātiskie spiedogu korpusi), Polijas firmu „MODICO” (flomāsteru zīmogi), Vācijas firmu „NORIS” un Holandes firmu „Amerkana” (zīmogu izgatavošanas izejmateriāli). Šāda sadarbība nodrošina mums iespēju apmierināt pat visizvēlīgāko klientu vēlmes iegūt piemērotākos ofisa piederumus.

Firma „INIKA” paziņo, ka Rīgas ofisos Baložu ielā 26/1 un Bauskas ielā 58a Jums tiek piedāvāts plašs ofisa piederumu klāsts. Firma pieņem arī pasūtījumus augstas kvalitātes poligrāfisko izstrādājumu (ofsets, sietspiede, digitālā druka) un zīmogu izgatavošanai.

Mūsu pastāvīgie klienti ir skolas, bērnudārzi, firmas un bankas, kuri iegādājas gan atsevišķas preces gan vairumā. Iespējama preču piegāde uz Jūsu norādīto adresi

Firmai „INIKA” ir prieks Jūs informēt par jaunu produktu zīmogu tirgū. Mēs piedāvājam produktus no Austrijas uzņēmuma COLOP. Rūpējoties par savu klientu vajadzībām, mēs piedāvājam kompakto un ļoti ērto Pocket Stamp. Tam nevajag daudz vietas - Pocket Stamp ir neliela izmēra, tas ir viegls un nekad neaptraipīs Jūsu rokas. Zīmogs ar futlāri labi iederas Jūsu kabatā un vienmēr ir pa rokai. To var izmantot vienlaicīgi gan kā uzņēmuma rekvizītu nesēju, gan kā vizītkarti. Pie mums Jūs varat iegādāties arī jaunās sērijas Green Line zīmogus, tā dodot savu ieguldījumu vides aizsardzībā. Ražotājs piedāvā Jums arī speciālas cenas.

Jūs varat iegādāties ražošanas iekārtas polimēru un flomāsteru zīmogu izgatavošanai, kā arī to piederumus un izejmateriālus

Turklāt mēs esam izplatītāji iekārtām, ar kurām iespējams izgriezt no putuplasta, dažādas formas un sarežģītības figūras – gan vienkāršus burtus gan 3D-figūras vai dekoratīvos elementus izstādēm, prezentācijām un skatuves vajadzībām. Nav obligāti iegādāties aprīkojumu uzreiz. Firmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji pasūta oriģinālus apdares elementus bērnu svētku dekorācijām, kāzām, jubilejām vai kādām citām svinībām.

 
Logins
Tagad Online
Šobrīd klātienē ir 5 viesi 
Meklēšana
Aptauja
Kā Jūs uzzinājāt par mums?
 
Statistika
Reģistrēti lietotāji : 3159
Raksti : 61
Rakstu skatīšanās reizes : 1336803